item3

item3a

item9

item10

item11

item12

item13

AGENDA
m13


JEUGDORKEST nieuws
100 jaar Muziekvereniging Wommels
Feestavond in it Dielshûs op 19 september a.s.

WOMMELS - Op zaterdagavond 19 september a.s. wordt er voor alle leden van de vereniging een avond georganiseerd om het 100 jarig bestaan van Muziekvereniging Euphonia Wommels te vieren. De drumband (lees MPB) werd, zoals de geschiedenis zich laat lezen, pas in 1953 opgericht. Daar zouden we dan nog 33 jaar op moeten wachten... De feestgangers hebben zich allemaal al verplicht ingeschreven en verheugen zich op een bijzondere avond! Op deze avond zal er ook het Jubileumboek 100 jaar Muziekvereniging Euphonia Wommels worden gepresenteerd. Het is een besloten avond, dus zal dit voor velen die Muziekvereniging Euphonia Wommels een warm hart toedragen een teleurstelling zijn dat zij niet aanwezig kunnen zijn bij dit unieke gebeuren.

Om het tóch mee te kunnen vieren heeft de feestcommissie een ruimte gehuurd op het
Youtube kanaal. U kunt meekijken op uw eigen computer!
Om 19.45 uur kunt u inschakelen op onderstaande 'stream':
https://www.youtube.com/watch?v=VyhAFr27vuY&feature=youtu.be


Jeugdorkest Euphonia & On the Move Sneek

WOMMELS - Er zal vanaf 1 januari 2018 voor onze jeugdleden een samenwerking zijn met "On the Move" uit Sneek. Dit enthousiaste jeugdorkest staat onder leiding van Tseard Verbeek. De repetities zijn op woensdagavond van 18.00 tot 19.30 uur in hun eigen clubgebouw aan de Oude Dijk 15 in Sneek. Het jeugdorkest ”On the Move” bestaat op dit moment uit 40 - 45 leden. Het is een  "harmonie"- jeugdorkest, dus al onze leden kunnen er terecht.

Door deze samenwerking kunnen wij onze leden de mogelijkheid bieden om een goede orkestscholing te krijgen, door te spelen in een volledig orkest met eigen leeftijdgenootjes. Wanneer de jeugdleden dan een aantal jaren ervaring hebben opgedaan, zal de doorstroming naar het A-orkest van Euphonia gemakkelijker zijn, wat het speelplezier vergroot.

”On the Move” verzorgt regelmatig optredens en u zult de jeugd van Euphonia ook zeker in Wommels blijven horen. Wij zijn op 29 november j.l. met een groepje jeugd naar Sneek geweest, dit was een warm welkom. Wij kijken uit naar een fijne en muzikale samenwerking met ”On the Move”. Mocht er de komende jaren weer een toestroom aan nieuwe leden zijn, dan is er in de toekomst de mogelijkheid dat wij, bij voldoende leden, weer zelfstandig verder zullen gaan.
 

Zomers Avondconcert
Harmonieorkest, Jeugdorkest én de Basisschooljeugd van Wommels

WOMMELS - Zomers getint programma van het Harmonieorkest Euphonia Wommels met een optreden van het Jeugdorkest en de muzikanten in spé van de Basisschool van Wommels. Een gevarieerd muzikaal aanbod op een schitterende locatie in ons eigen dorp.

zomeravond1Deze concerten aan het water, zijn inmiddels traditie in Wommels en voor het publiek een prachtige gelegenheid om Euphonia weer eens te beluisteren. Neem voor de gezelligheid uw eigen stoeltje mee. Misschien is een plaid niet verkeerd als het aan de frisse kant blijkt te worden.
U kunt zelfs uw eigen wijntje en toastjes met diverse Franse kaasje meenemen, maar als u dat liever thuis laat, zorgen wij er voor, want in de pauze én na afloop is er een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid om na de muziek weer eens gezellig met elkaar na te praten. Om de prijs hoeft u het niet te laten, want de toegang is GRATIS!
(je kunt de affiche ook downloaden, uitprinten en voor je raam hangen!)


Euphonia Totaal Concert op Terplûden jubileum
In de week van 21 tot 29 mei viert de Stichting Terplûden haar 15- jarig jubileum. Dit viert zij door de Tinte een week op de Terp te zetten. Een ieder ET1die dat wil, krijgt dan de gelegenheid om zich te presenteren op de Terp.
Ook Euphonia heeft zich voor dit podiumfestijn aangemeld. Op 21 mei, om 19.30 uur zal
“Euphonia Totaal” een avondvullend programma verzorgen op de Terp. Alle geledingen van de vereniging zullen aan de presentatie van twee keer veertig minuten deelnemen. Het gaat om op-tredens van de colorguard-groepen, de jeugd van de MPB, jeugd in de band 2WHOM, het jeugorkest van de Harmonie, de Melody en Percussion Band en het Harmonieorkest. Er zijn in totaal zo’n honderd muzikanten en danseressen bij betrokken.

Met dit grootse gebeuren wil Euphonia alle Wommelsers bedanken voor de ondersteuning (op wat voor manier dan ook) die zij hebben gegeven aan Euphonia. Dit concert is dus een aubade aan het dorp. Dit concert mag u niet missen! Komt allen!


item7Vrijdag 26 juni ZomeravondConcert-impressie

WOMMELS - Op vrijdag 26 juni a.s was het gelukkig mooi weer. In het Theater aan het Water, op it Ald Hiem in Wommels is die avond genoten van prachtige muziek van het harmonieorkest over sterren en planeten. Het jeugdorkest heeft na de pauze het publiek verrast met een mooi optreden tijdens dit jaarlijks terugkerend Zomeravondconcert. Kijk voor een
foto-impressie op onze fotopagina. Met dank aan Henk Bootma!

item6Zaterdag 18 april Rommelmarkt
O
p zaterdagmiddag 18 april vindt de jaarlijkse rommelmarkt weer plaats in Wommels, georganiseerd door muziekvereniging Euphonia Wommels. Komt allen!!! Een rommelmarkt zonder 'rommel' is natuurlijk niks. Dus: heeft overbodige spullen, meubels, speelgoed, fietsen, boeken, elektronica, enzovoorts? Zet het 's ochtends vroeg aan de weg, wij halen het voor u op!
Jeugdorkest in Nij Stapert
Het seizoen van het jeugdorkest is alweer in volle gang. Vanaf 19 augustus item14zijn de wekelijkse repetities weer begonnen. Zondag 5 oktober was het eerste optreden in de vorm van het jaarlijkse concert in Nij Stapert. Het vond plaats in de multizaal van Nij Stapert en deze was uiteindelijk helemaal vol; erg leuk om voor zoveel publiek op te kunnen en mogen treden.
De opbouw van het concert was dit jaar wat anders dan gebruikelijk. Voor de pauze was het een soort open repetitie, zo werd het publiek mee genomen zoals het er op de dinsdagavond toe gaat. Het publiek item15kon het verschil horen van een stuk wat nog niet zo vaak is gespeeld en eerst nog niet helemaal goed en gelijk ging, naar hoe het veel beter en echt mooi ging klinken na repetitie!
Na de pauze was er het
daadwerkelijke concert. Een afwisselend programma waar zeer van werd genoten. De afwisseling van een mooi koraal, phantom of the opera tot rockmuziek. Tussendoor waren er 4 leden die als solist een muziekstuk lieten horen. We kunnen terug kijken op een gezellige en geslaagde middag van jong tot oud.


Grote Clubactie
Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-!! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.


De Grote Clubactie start op zaterdag 13 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de vereniging voor 28 oktober.
de Majorette's bij Aukje en Rienk Punter
de MPB bij Sjoerd Groenendijk
orkestleden bij Elly Scheltinga
jeugdorkestleden bij Monique Heeringa en Annette Adema
 FOTO'S van de ROMMELMARKT van 19 april 2014
Een
foto-impressie van Henk Bootsma
 


EUPHONIATOTAALEUPHONIA TOTAAL concert


Op zaterdag 17 mei a.s. staat de Terp van Wommels in het teken van EUPHONIA. Dan vindt om 20.00 uur 's avonds, het concert plaats van de complete muziekvereniging; van Jeugdorkest, Colorguards, het Harmonieorkesten de Melody and Percussionband. De toegang is gratis en het beloofd een groot muzikaal evenement te worden.
 


FOTO'S JEUGDORKEST van 23 april 2014
Een foto-impressie van h
et optreden van het Jeugdorkest tijdens de Schoolpresentatie kan je nu zien op de fotopagina!

facebook
m3
m6
m9
m12
volg ons nu op facebookmedio januari 2020: Sneek
instroom van Keep Going en
doorstroom van Keep Going
naar On the Move
________________________

16 en 17 januari 2020: Sneek
NIEUWJAARSCONCERT
met het A-orkest van het
Stedelijk Muziekkorps van Sneek
in het Theater van Sneek
soliste: Pearl Jozefzoon
________________________ 

Euphologowit2020