item3a
item1
Euphologodefwit
m3
m6
m9
m12
m18
m21
m24
m31
m35
m37
m36


Muzikanten gevraagd!

WOMMELS - Het harmonieorkest van Euphonia Wommels is altijd opzoek naar nieuwe leden. Speel je trompet, klarinet, saxofoon, euphonium, hoorn, Bb bas, Eb bas of slagwerk? Kom dan gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen bij een van de repetities van ons orkest. Natuurlijk zijn contrabassen en celli ook zeer welkom! Speel je nog geen instrument? Neem dan een paar gratis proeflesjes en voor je het weet speel je bij ons je partijtje mee! Mail al je vragen naar de harmonievoorzitter Anton Scheltinga.
 

Muziek maken is leuk!

Als je met Harmonieorkest Euphonia Wommels wilt meespelen dan lijkt dat ons heel gezellig. Bespeel je nog geen instrument, dan moet je dat natuurlijk eerst leren. Dat kan op verschillende plaatse. In Wommels zelf of bij het Centrum voor de Kunsten (muziekschool) te Bolsward/Sneek. Deze kosten moet je zelf betalen. Tegelijk ben je dan lid van het opleidings (jeugd)orkest, maar je kunt je ook gewoon opgeven bij een van de muzikanten van het harmonieorkest of Monique Heeringa of Anje Bos.
Zij regelen de opleiding en het Jeugdorkest.

Als je al eerder met het harmonieorkest of met een ander orkest hebt meegespeeld dan kun je zo bij Euphonia komen spelen. Misschien heb je zelf een geschikt blaasinstrument? Heb je zelf geen instrument dan kun je er een van de vereniging lenen. Dat is gratis, net als het onderhoud en eventuele reparaties.

Harmonieorkest Euphonia Wommels repeteert elke dinsdagavond onder leiding van Arnold Span van 19.30-22.00 uur in It Dielshûs aan it Bosk te Wommels. Je kunt gerust zo binnenlopen. Er is altijd wel iemand die je zal vragen wat je komt doen en die jou informatie kan geven. Je kunt dan meteen zien hoe gezellig de sfeer is en hoe er gerepeteerd wordt. We kijken naar je uit!

Je kunt met al je vragen terecht bij de leden van het harmonieorkest
of via email:
harmonie@euphonia.nl
 

  

m38
  Klik hier voor
Jubileumjaar
 MEDIA  MEDIA   Klik hier voor Jubileumjaar