item3a
item1
Euphologodefwit
m3
m6
m9
m12
m18
m21
m24
m31
m35
m37
m36


Laatste NIEUWS over het Jubileumjaar
Het jubileumjaar van CMV Euphonia Wommels wordt een intensief jaar voor zowel de muzikanten als voor het publiek. Er staan veel evenementen op stapel, zoals een Bevrijdingsconcert, Freonenconcert, Reüniedag en Jubileumconcert met als afsluiting van het Jubileumjaar een Concertwandeling met diverse Theatervoorstellingen op locatie. Het beloofd wat te worden, hou dus deze website en andere aankondigingen in de gaten! Mis niks en neem een abonnement op onze Nieuwsbrief voor uitgebreid nieuws over onze vereniging.

Nieuwjaarsconcert van zondag 25 januari j.l.

Het eerste concert in het nieuwe jaar was zeer geslaagd. Het concert werd samengewerkt met Brassband Greidebrass. De zaal was goed gevuld met enthousiast publiek. De muziek was afwisselend, vrolijk en vol energie. Zo was er uiteraard een Weense wals te horen, maar ook en een solo op fagot, muziek van het songfestival en een Olympische droom. Voor de harmonie, tijdens dit concert voor het eerst onder leiding van Arnold Span, een mooie aanvang van het jubileumjaar! Klik hier voor de foto's die gemaakt zijn door dorpsgenoot Henk Bootsma.

Zaterdag 25 januari om 09.30 uur start
de muzikaalste Snertactie van het jaar

WOMMELS/KUBAARD - Wat is er nu lekkerder dan een kom snert op een koude winterdag? Op 25 januari tussen 09:00 en 12:00 komt onze vereniging bij u langs! Wilt u zeker zijn van uw portie snert? Bestel dan snel via euphoniasnertactie@gmail.com
Kosten: € 6,00 per liter. Houd rekening met contante betaling!
De opbrengst gaat naar de bekostiging van ons 100-jarig jubileum.
We komen ook langs in Kubaard!

m38
  Klik hier voor
Jubileumjaar
 MEDIA  MEDIA   Klik hier voor Jubileumjaar