item3a
item1
Euphologodefwit
m3
m6
m9
m12
m18
m21
m24
m31
m35
m37
m36


Sponsoring
of... hoe kan ik een steentje bijdragen aan dit Jubileumjaar?

De concerten van CMV Euphonia Wommels worden bezocht door liefhebbers van mooie, vrolijke, serieuze, soms aangrijpende harmoniemuziek. De toegangskaarten worden zonder probleem afgerekend, maar...
Meestals is de toegangsprijs niet toereikend om alle kosten te dekken, die zo'n concert met zich meebrengt.

De meeste concertgangers zijn al donateur, in ons geval 'Freon' van CMV Euphonia Wommels en toch willen wij u vragen om er nog een schepje bovenop te doen. De contributie van de leden wordt ook regelmatig aangepast (lees verhoogd) om de steeds stijgende kosten van het o.a. onderhouden en aanschaffen van hoogwaardige muziekinstrumenten. Uw auto heeft een jaarlijkse APK keuring plus de eventuele reparaties nodig en dat hebben de muziekinstrumenten ook. Als je ze goed onderhoud, hoeven er niet zoveel reperaties gepleegd te worden als je dit maar regelmatig doet, maar... dát kost geld!

Wat ook in de papieren kan lopen, zijn de kosten van concertlocaties, eventuele solisten en niet te vergeten bladmuziek.

Met dit kijkje in de keuken van een orkest hopen wij u te overtuigen van het belang van een gezonde financiële vereniging.

m38
  Klik hier voor
Jubileumjaar
 MEDIA  MEDIA   Klik hier voor Jubileumjaar