item3

item3a

item8

item9

item10

m14

m15

m13
logoEUPHONIA2010WIT


nieuws

Dubbelconcert
MPB Euphonia Wommels en Brassband Wirdum

MPBDubbelconcert2Na een succesvol dubbelconcert in Wirdum vorig jaar, is het nu de beurt om samen met Wirdum een concert te geven in Wommels. Het concert zal plaatsvinden in de binnentuin van Woonzorgcentrum Nij Stapert te Wommels. Aan dit concert werken mee: Melody- & Percussion Band, alle quardsgroepen van Euphonia Wommels, de jeugdband 2Whom, een combinatie van Euphonia Wommels en Hollandia Bolsward en de Brassband uit Wirdum.

Het zal een afwisselende middag worden. Voor een ieder wat wils. Muziek en dans en muziek met dans. Wij allen nodigen u graag uit om te komen luisteren en kijken naar alle optredens.

Het concert zal beginnen om 15:00 uur. De toegang is gratis en in de pauze is er gelegenheid om koffie/thee of fris te kopen, waarvan de opbrengst ten goede zal komen van de vereniging.

Namens alle deelnemers tot zondag 25 juni 15:00 uur
Binnentuin Nij Stapert, Sybren de Vlasstrjitte 3 te Wommels


Euphonia Totaal Concert op Terplûden jubileum
In de week van 21 tot 29 mei viert de Stichting Terplûden haar 15- jarig jubileum. Dit viert zij door de Tinte een week op de Terp te zetten. Een ieder ET1die dat wil, krijgt dan de gelegenheid om zich te presenteren op de Terp.
Ook Euphonia heeft zich voor dit podiumfestijn aangemeld. Op 21 mei, om 19.30 uur zal
“Euphonia Totaal” een avondvullend programma verzorgen op de Terp. Alle geledingen van de vereniging zullen aan de presentatie van twee keer veertig minuten deelnemen. Het gaat om op-tredens van de colorguard-groepen, de jeugd van de MPB, jeugd in de band 2WHOM (De jeugd van de drumband is een samenwerking van Wommels, Bolsward en Workum, het jeugorkest van de Harmonie, de Melody en Percussion Band en het Harmonieorkest. Er zijn in totaal zo’n honderd muzikanten en danseressen bij betrokken.

Met dit grootse gebeuren wil Euphonia alle Wommelsers bedanken voor de ondersteuning (op wat voor manier dan ook) die zij hebben gegeven aan Euphonia. Dit concert is dus een aubade aan het dorp. Dit concert mag u niet missen! Komt allen!

De MPB zoekt jou! Bezoek de MPB!
De Melody & Percussionband (MPB) van Euphonia uit Wommels houdt elke maandagavond in februari een open repetitieavond in CVO Bogerman, Walperterwei 8 te Wommels.
De open repetitie is bedoeld om je kennis te laten maken met zowel gestemd als ongestemd slagwerk. Je bent van harte welkom om de sfeer eens te komen proeven en als je wilt mag je ook aanschuiven en een stukje meespelen. Vanaf 19.30 tot 21.30 uur is iedereen uitgenodigd om een kijkje te nemen. De MPB bestaat uit een groep van 12 volwassenen en 4 jeugdleden. (Deze laatste groep vormt samen met de jeugd van Hollandia Bolsward en MPG Workum een jeugdband 2Whom) De MPB is een enthousiaste club die toegankelijke muziek speelt. Ieder jaar heeft de malletband vele optredens op de agenda staan, want zij zijn bij vele evenementen een graag geziene gast. Naast de straat- en showoptredens geven ze dit jaar ook weer een aantal concerten.
Graag hopen we je in februari te verwelkomen!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Murk Okkema (331340)
of Alice Punter (332932) of via de mail sttp@hetnet.nl


taptoeshow ’Passages in Crime’
ConceptflyerPassagesincrimeEuphonia
download bovenstaande flyer
Zaterdag 30 mei Taptoe 2015
Klik hier voor en prachtig fotoverslag van fotosponsor Henk Bootsma fotografie


item11Zaterdag 18 april Rommelmarkt
Op zaterdagmiddag 18 april vindt de jaarlijkse rommelmarkt weer plaats in Wommels, georganiseerd door muziekvereniging Euphonia Wommels. Komt allen!!! Een rommelmarkt zonder 'rommel' is natuurlijk niks. Dus: heeft overbodige spullen, meubels, speelgoed, fietsen, boeken, elektronica, enzovoorts? Zet het 's ochtends vroeg aan de weg, wij halen het voor u op!
Grote Clubactie
Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-!! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.


De Grote Clubactie start op zaterdag 13 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de vereniging voor 28 oktober.
de Majorette's bij Aukje en Rienk Punter
de MPB bij Sjoerd Groenendijk
orkestleden bij Elly Scheltinga
jeugdorkestleden bij Monique Heeringa en Annette Adema
 


Presentatie / INFO Show 2015
Op maandag 25 augustus van 20.00 – 20.30 uur in de Bogerman


Uitnodiging1
Deze avond presenteren we de plannen voor het komende seizoen en maken we de naam en het thema van de show bekend. Daarnaast brengen we ook nog de muziek ten gehore die in de show zal worden gebruikt.
Naast de leden zijn ook alle andere belangstellenden van harte uitgenodigd. Natuurlijk zijn we ook altijd opzoek naar vrijwilligers die ons bij de voorbereidingen en tijdens de uitvoering van de show willen helpen. Zorg dat je er bij bent want het belooft weer een enorm leuk en gezellig seizoen te worden!

Komt allen, we zien jullie graag. Tot die tijd is alles nog TOP SECRET
 


COLD WATER CHALLENGE
De Melody & Percussionband is door het “North Frisian Percussion Corps” uit Dokkum uitgedaagd om mee te doen aan de Cold Water Challence. De MPB is deze uitdaging uiteraard aangegaan en heeft een heuse Libdup opgenomen. Het resultaat is op
Youtube te zien.


FOTO'S van de ROMMELMARKT van 19 april 2014
Een foto-impressie van Henk Bootsma
 


EUPHONIATOTAALEUPHONIA TOTAAL concert


Op zaterdag 17 mei a.s. staat de Terp van Wommels in het teken van EUPHONIA. Dan vindt om 20.00 uur 's avonds, het concert plaats van de complete muziekvereniging; van Jeugdorkest, Colorguards, het Harmonieorkesten de Melody and Percussionband. De toegang is gratis en het beloofd een groot muzikaal evenement te worden.
 Sinds 2013 heeft de Melody & Percussionband een eigen Facebook pagina. Hierop zijn leuke verslagen, foto’s en youtube filmjes terug te vinden van de gegeven optredens. Ook wordt hier aandacht besteed aan de komende optredens. Wordt Facebook vriend van de MPB en blijf zo op de hoogte van alle aankomende activiteiten! (klik bovenin op facebook-button)
 

AGENDA
facebook
m6
m8
m10
m12
volg ons nu op facebook


20 januari 2019: Wommels
Studiedag &
Nieuwjaarsborrel
________________________

2 maart 2019: Sneek
Carnaval
________________________

5 maart 2019: Mönchengladbach
Carnaval
________________________

27 april 2019: Wommels
ROMMELMARKT
________________________

29 april 2019: Wommels
Rondgang
________________________

20 mei 2019: Wommels
Anjerfonds
________________________

23 mei 2019: Harlingen
Avond 4 daagse
________________________

24+25 mei 2019: Bitgum
optocht
________________________

26 mei 2019: Wommels
Kom nei Wommels
________________________

6 juni 2019: Franeker
Avond 4 daagse
________________________

13 juni 2019: Wommels
Dorpsfeest
________________________

13 juli 2019: Wommels
Afsluiting Seizoen
________________________

7 augustus 2019: Wommels
Freulepartij
________________________

15 augustus 2019: Exmorra
Optocht
________________________

5 september 2019: St. Nyk
Optocht
________________________

10 september 2019: De Knipe
Optocht
________________________

16 november 2019: Woudsend
Sinterklaas
________________________

23 november 2019: Winsum
Sinterklaas
________________________

23 november 2019: Wommels
Sinterklaas
________________________

30 november 2019: Exmorra
Sinterklaas
________________________

ConceptflyerPassagesincrimeEuphonia