Logo home

Meespelen

Benieuwd naar al onze muziek? Kom dan een keer meespelen tijdens een repetitie! Wij repeteren elke dinsdagavond van half acht tot tien uur. 

Word vriend

Wilt u betrokken zijn bij ons orkest, maar bespeelt u geen instrument? Word dan vriend van ons orkest. Met een vaste donatie per maand helpt u ons met instumenten aanschaf en organiseren van concerten.

Over ons

Bij Euphonia komen de muzikanten uit verschillende dorpen en steden rondom Wommels samen. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau en met eigen achtergrond.

Laatste nieuws

 • Instrumentenmarkt 8 maart

  Instrumentenmarkt 8 maart

  Op woensdagmiddag 8 maart van 14:15-16:00 is er een instrumentenmarkt in it Dielshûs in Wommels. Verschillende muziekinstrumenten kunnen uitgeprobeerd worden, zoals dwarsfluit, fagot, trompet, slagwerk en saxofoon. Ook zal opstaporkest …Lees meer »
 • Even voorstellen!

  Even voorstellen!

  Sinds januari hebben we een nieuwe dirigent: Ronald Slager. We kennen Ronald als ervaren en enthousiaste dirigent van o.a. het Fries Kamerorkest. En nu staat hij op dinsdagavond ook bij …Lees meer »
 • K E R S T C O N C E R T!

  K E R S T C O N C E R T!

  Eindelijk was het dan zo ver, ons langverwachte kerstconcert met Petra Berger !  Door de kou en mist kwamen de bezoekers naar de sfeervol verlichte Martinikerk in Bolsward. De bezoekers …Lees meer »