Samen muziek maken voor kinderen vanaf 8 jaar

Op 6 februari 2024 start in It Dielshûs in Wommels het PiMM!-orkest, een nieuw orkest voor kinderen vanaf 8 jaar die het leuk vinden om samen muziek te leren maken. Je hoeft er geen muziekles voor te hebben gehad en kunt kiezen uit een trompet, bugel, klarinet of slagwerk.

De kinderen maken muziek aan de hand van de PiMM!-methode, Plezier In Muziek Maken! Dit is een nieuwe en uitdagende methode voor kinderen. In het PiMM!-orkest leren de kinderen onder deskundige begeleiding van Arjen Attema noten spelen en lezen, leren ze verschillende ritmes spelen en spelen ze samen. Er is online leermateriaal in de methode geïntegreerd. De instrumenten worden beschikbaar gesteld door het harmonieorkest Euphonia Wommels. De kosten van het hele project bedragen € 30,- inclusief het gebruik van een instrument.

We oefenen ongeveer 20 weken en sluiten af met cool concert in mei of juni, waarbij iedereen mag komen luisteren. Neem vooral je vrienden of vriendinnen mee, want sámen muziek maken is nog leuker!

Meld je aan vóór 22 januari 2024. Dan weten wij welk instrument we voor je klaar moeten leggen.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen met onderstaande gegevens, naar jeugd@euphonia.nl

Naam:
Adres:
Email:

Welk instrument heeft je voorkeur? Je kunt kiezen uit klarinet, trompet of bugel, slagwerk:
1.
2.
3.