Kerstconcert Harmonieorkest Euphonia Wommels en Petra Berger

Op zaterdag 10 december om 20.00 uur, in de Martinikerk in Bolsward, is het zover. Drie keer is scheepsrecht! Na twee jaar uitstellen door corona geeft harmonieorkest Euphonia een stralend kerstconcert met Italiaans accent, samen met zangeres Petra Berger.

Petra Berger is een zeer ervaren zangeres. Zij heeft in zowel binnen- als buitenland vele concerten gegeven. Beschrijvingen over Petra in haar biografie:

“Petra Berger’s stem doet denken aan die van beroemde zangeressen als Barbra Streisand, Sarah Brightman en Emma Shaplin. Met haar hoge en heldere stem zingt ze net zo makkelijk klassiek werk als musical en popmuziek. Haar carriere begon in de jaren tachtig. Na hoofdrollen in o.a. musicals als Sweeny todd en The Sound of Music, ontving ze welverdiende gouden en platina platen voor haar solo-albums. Petra Berger brak door in o.a. Finland, Spanje, Turkije en Mexico. Zij heeft meerdere keren opgetreden met de wereldberoemde tenors Andrea Bocelli en Alessandro Safina.”

Deze avond wordt Petra afwisselend begeleid door haar vaste pianist Edwin Schimscheimer en/of het orkest. Ook zal het orkest, onder leiding van Tjeerd Barkmeijer zonder Petra van zich laten horen.

Dit concert wilt u niet missen! Kaarten zijn te koop via de ticketshop. De link staat ook in onze agenda. De kaarten zijn ook te koop bij de Echte Bakker Posthuma in Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum. Volwassenen 20,00 euro, Kinderen t/m 12 jaar 10,00 euro.